Den 8. juni mødes vi på Rensningsanlæget Helsingør klokken 13:30 og Kl. 15.00

Færgevej 5, 3000 Helsingør


Regnvand og spildevand skal gennem flere processer før det kan blive udledt til naturen igen. Feks. Skyller regnvand en masse dækrester af vejbanerne og ned i kloakkerne – spildevand giver sig selv.

Man arbejder man med tre typer af rensning: Mekanisk, biologisk og kemisk – der skal renses spildevandet hurtigere, mere effektivt og i større mængder..

Samtidig er opgaven indførsel af ny teknolog i anlægget, så vi dermed står bedre rustet til at kunne håndtere fremtidens klimaforandringer med mere intense nedbørsmængder samt de mange ekstra boliger, der er ved at blive bygget i kommunen..


FOSFOR Forsyning Helsingør har i foråret 2016 indviet et nyt fosforanlæg på Helsingør renseanlæg, der udvinder den fosfor, der er i spildevandet, hvorefter man kan genanvende den. Krüger har leveret og opsat anlægget, der er så kompakt bygget, at det er placeret i renseanlæggets kælder.

 Fosforfældning passer godt ind i Forsyning Helsingørs ønske om at være en miljøvirksomhed. Samtidig er det godt købmandsskab, at investeringen kan betales tilbage på relativt få år. Holdningen i Helsingør er, at fosfor er en begrænset ressource, der bør genanvendes.

Der kan kun rundvises 20 deltagere af gangen

derfor har vi bestilt 2 rundvisninger – og vi beslutter hvem der kommer på hvilken liste.!

Tilmeld dig ved at indbetale de kr. 40,-

til MobilePay betalingsnummer 197835

Inden den 3. juni   Skriv dato for arrangementet


Eller vores konto 5357. 0246863 Inden d. 3. juni   Skriv dato for arrangementet

Du kan også afmelde igen inden den dato og få beløbet retur. Send reg.- og kontonr. til

kasserer@herrevarelset3000.dk.  


Efter rundvisningen, der varer en times tid giver vi en øl eller vand.

På ForSeas parkering på Færgevej,kan du parkere gratis den første time. Herefter koster det 15,- kr. for 2. påbegyndt time